gfxgfx
 
Please login or register.

Login with username, password and session length
logo
 
gfx gfx
gfx
19770 Posts in 1268 Topics by 5101 Members - Latest Member: Jump90 September 20, 2018, 03:26:53 AM
*
gfx* Home | Help | Login | Register | gfx
gfx
Breaktru Forum  |  Quick Conversion Software  |  General Discussion: Quick Conversion Software  |  Topic: Weight Conversion Bug?
gfx
gfxgfx
 

Author Topic: Weight Conversion Bug?  (Read 5400 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Online Breaktru

  • Administrator
  • PV Master
  • *****
  • Joined: Nov 2008
  • Location: NY
  • Posts: 3320
  • Karma: +784/-4
  • Gender: Male
  • PLEASE participate in this forum
Weight Conversion Bug?
« on: November 15, 2008, 05:32:50 PM »
Customer..........
I'm over in Iraq using the program for meter/yards conversion. I tried to use it one day for pound kilogram conversion. Although it will convert from pounds to kilograms, it won't convert from kilograms to pounds. Entering 20 kilograms gives me 12.426 pounds.

I thought at first this might be only part of the registered program, e.g.
lengths is 1/3, capacity 1/3, and weight 1/3 and I hadn't registered for the weight part. However, I checked your web site and can't find a separate program or registration for the other parts.

My current version is 5.0.0. If its a bug and you're going to fix it, can you let me know so I can check back at your website from time to time for the update?

Reply.......
Version 5.0 is an old version. As a registered user you can download and install the latest version for free. The kilograms has been fixed several versions ago.
« Last Edit: September 11, 2009, 08:15:45 PM by Board Administrator »

Breaktru Forum  |  Quick Conversion Software  |  General Discussion: Quick Conversion Software  |  Topic: Weight Conversion Bug?
 

gfxgfx
gfx gfx
Powered by MySQL Powered by PHP Valid XHTML 1.0! Valid CSS!